Feyenoord bevestigt: Stam doorgeschoven

donderdag 4 februari 2021 18:06 52.575 keer bekeken 182 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Koen Stam stroomt per direct in als assistent-trainer van Feyenoord 1. De assistent-trainer van Feyenoord Onder 21 neemt daarmee tot het einde van dit seizoen de plek in van Zeljko Petrovic, die afgelopen vrijdag naar Willem II vertrok.

Aan het begin van dit seizoen werd Stam aangesteld als assistent-trainer van Feyenoord Onder 21. De nieuwe beloftencompetitie van de KNVB ligt al enige tijd stil als gevolg van de verscherpte coronamaatregelen.

Technisch directeur Frank Arnesen: ‘Met Koen hebben we de assistent-trainer om de huidige staf tot het einde van dit seizoen waar nodig te ondersteunen al in huis. Hierdoor konden we snel schakelen. Nu Koen bij Feyenoord 1 aansluit, gaan we een passende oplossing zoeken voor de werkzaamheden die hij bij FC Dordrecht zou verrichten, als ondersteuning voor onze verhuurde O21-spelers.’

Stam, die vrijdag voor het eerst aansluit bij de training van Feyenoord 1, begon zijn trainerscarrière in 2010 bij FC Volendam. Die club verruilde hij twee jaar later voor een functie in de jeugdopleiding van AZ waar hij jarenlang betrokken was bij de hogere jeugdelftallen. Ook was hij in 2016 assistent-bondscoach van Nederland Onder 18. Bij Feyenoord heeft Stam een contract tot de zomer van dit jaar.

Gerelateerd nieuws
182 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 83 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75058 leden - Op dit moment zijn 560 mensen actief, waarvan 187 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved