Stelling: Linssen verdient de voorkeur in de spits

Stelling: Linssen verdient de voorkeur in de spits

Bryan Linssen heeft de eerste seizoenshelft matig gepresteerd bij Feyenoord. De 29-jarige aanvaller kreeg voldoende speeltijd, maar wist nooit helemaal te overtuigen. De laatste wedstrijd voor de winterstop scoorde Linssen een hattrick en leek hij alle schroom van zich af te hebben gegooid.

Na de winterstop leek Linssen dan ook een vaste basisplaats te krijgen. Dick Advocaat koos echter voor Nicolai Jørgensen of Lucas Pratto in de punt van de aanval. Als linksbuiten kregen Luis Sinisterra en Ridgeciano Haps de voorkeur. In de topper tegen PSV begon Linssen in de basis en maakte een fraai doelpunt.

Vandaar ook de stelling of Linssen nu de voorkeur moet krijgen. In de ogen van Wim Kieft is het een lastige keuze: ''Ze zijn alle drie niet overtuigend en omdat die Linssen verdedigend veel meer doet... en hij maakt die bal knap af. Het is wel een jongen die je het gunt, het is geen zeikerd. We weten allemaal wel dat hij eigenlijk van het niveau Vitesse is. Ga er maar aan staan.''

[poll=416]

Krijgt Advocaat Feyenoord weer op een lijn?
Na de wedstrijd tegen sc Heerenveen was het crisis bij Feyenoord. Dick Advocaat en de spelersgroep stonden tegenover elkaar en er moest een gesprek plaatsvinden. Met de gewonnen topper tegen PSV lijkt het weer rustig. De helft van de ruim 6300 stemmen had niet verwacht dat Advocaat en het elftal weer op één lijn zouden komen.

Lees meer over
PSV Ridgeciano Haps Luis Sinisterra Vitesse sc Heerenveen Dick Advocaat Bryan Linssen Lucas Pratto
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties