Stelling: Linssen verdient de voorkeur in de spits

donderdag 4 februari 2021 14:23 39.310 keer bekeken 147 reacties Pro Shots

Bryan Linssen heeft de eerste seizoenshelft matig gepresteerd bij Feyenoord. De 29-jarige aanvaller kreeg voldoende speeltijd, maar wist nooit helemaal te overtuigen. De laatste wedstrijd voor de winterstop scoorde Linssen een hattrick en leek hij alle schroom van zich af te hebben gegooid.

Na de winterstop leek Linssen dan ook een vaste basisplaats te krijgen. Dick Advocaat koos echter voor Nicolai Jørgensen of Lucas Pratto in de punt van de aanval. Als linksbuiten kregen Luis Sinisterra en Ridgeciano Haps de voorkeur. In de topper tegen PSV begon Linssen in de basis en maakte een fraai doelpunt.

Vandaar ook de stelling of Linssen nu de voorkeur moet krijgen. In de ogen van Wim Kieft is het een lastige keuze: ''Ze zijn alle drie niet overtuigend en omdat die Linssen verdedigend veel meer doet... en hij maakt die bal knap af. Het is wel een jongen die je het gunt, het is geen zeikerd. We weten allemaal wel dat hij eigenlijk van het niveau Vitesse is. Ga er maar aan staan.''

  • Linssen verdient de voorkeur in de spits
  • 9603 stemmen

Krijgt Advocaat Feyenoord weer op een lijn?
Na de wedstrijd tegen sc Heerenveen was het crisis bij Feyenoord. Dick Advocaat en de spelersgroep stonden tegenover elkaar en er moest een gesprek plaatsvinden. Met de gewonnen topper tegen PSV lijkt het weer rustig. De helft van de ruim 6300 stemmen had niet verwacht dat Advocaat en het elftal weer op één lijn zouden komen.

Gerelateerd nieuws
147 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 96 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75085 leden - Op dit moment zijn 148 mensen actief, waarvan 85 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved