Wehrmann wil nog altijd slagen bij Feyenoord

Wehrmann wil nog altijd slagen bij Feyenoord

Jordy Wehrmann vertrekt tijdelijk bij Feyenoord en gaat de komende zes maanden aan de slag bij FC Luzern. De middenvelder kiest bewust voor de Zwitsers en hoopt de Rotterdammers te overtuigen met een goede ontwikkeling om daarna te slagen in De Kuip.

Hoffenheim wilde de Feyenoorder kopen. Technisch directeur Frank Arnesen werkte daar niet aan mee. ''Daaruit spreekt veel vertrouwen. Het is toch best wat als een stabiele Bundesliga-club zoals Hoffenheim je wil kopen en dat Feyenoord dan zegt: Doen we niet'', vertelt de middenvelder in gesprek met Voetbal International.

''Het is ook altijd mijn doel en droom geweest bij Feyenoord te slagen. Ik ben op weg naar dat doel en daarvoor moet ik even weg uit Rotterdam. Andere omgeving, andere competitie, speelminuten maken. Goed voor mijn ontwikkeling. Als het goed is, ben ik volgende zomer gewoon weer speler van Feyenoord. Dan hoop ik die volgende stap te zetten en basisspeler te worden.''

Lees meer over
De Kuip Jordy Wehrmann Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties