''Je ziet maar weinig spelers die zelf het heft in handen nemen''

''Je ziet maar weinig spelers die zelf het heft in handen nemen''

Als aanvoerder was Steven Berghuis een van de meest besproken personen in een roerige week voor Feyenoord. Het ging daarin vooral over zijn interviews na de wedstrijden. Zo was Erwin Koeman kritisch op zijn 'terug naar de tekentafel'-uitspraak na Heerenveen - Feyenoord.

"Ik vond het wel vreemd", begon Koeman die maandagmiddag te gast was in de liveshow van Voetbal International. "Zij krijgen de opstelling vlak voor de wedstrijd. Ze zagen al dat Heerenveen met twee spitsen zou spelen. Dan ga je er toch al over nadenken: hoe ga je dat oplossen? Ik neem aan dat Advocaat dat ook doet."

Koeman wees op de ervaren krachten bij Feyenoord. "Als je nou ziet dat het niet loopt tijdens de wedstrijd, dan verwacht je van een ervaren Fer en zeker van Berghuis, je meest waardevolle speler, aanvoerder en international, dat ze in de wedstrijd wel even contact hebben: hoe gaan we dit oplossen? Doe iets! Alles moet voorgekauwd worden. Je ziet maar weinig spelers die zelf het heft in handen nemen."

Lees meer over
Steven Berghuis sc Heerenveen Dick Advocaat Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties