'Kans op huurtransfer Wehrmann naar De Graafschap klein'

'Kans op huurtransfer Wehrmann naar De Graafschap klein'

De kans dat Feyenoord Jordy Wehrmann nog verhuurt aan De Graafschap is klein. Volgens Mark van Steenbergen, clubwatcher van De Graafschap namens De Gelderlander, kan de club niet voldoen aan de eisen van Feyenoord. De Rotterdammers willen dat Wehrmann op voorhand een bepaald aantal speelminuten wordt beloofd, iets waar de Eerste Divisionist niet aan kan of wil voldoen.

Naast De Graafschap zou Wehrmann ook in de belangstelling staan van Hoffenheim. De Bundesliga-club toonde interesse om hem definitief over te nemen. Dick Advocaat bevestigde na de wedstrijd tegen PSV wel dat er iets speelde rond de middenvelder. "Die is wel bezig met wat anders", zei hij op de persconferentie.

Een vertrek van Wehrmann zou sowieso problematisch zijn voor Advocaat. Door de blessures van João Teixeira en Orkun Kökcü was hij de afgelopen weken de enige middenvelder op de bank van Feyenoord.

Lees meer over
PSV Jordy Wehrmann De Graafschap Dick Advocaat João Teixeira
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties