Mossou: ''AZ is er natuurlijk helemaal klaar mee''

Mossou: ''AZ is er natuurlijk helemaal klaar mee''

De populariteit van Feyenoord in Alkmaar is de afgelopen maanden flink afgenomen. Na de eerdere soap rond Arne Slot, heeft nu ook assistent-trainer Marino Pusic dezelfde gevoelige overstap gemaakt. Technisch directeur Frank Arnesen kreeg het rond Feyenoord - AZ zelfs verbaal aan de stok met algemeen directeur van AZ Robert Eenhoorn, waarbij zij volgens de verhalen door John de Wolf, Dick Advocaat en Max Huiberts van AZ uit elkaar moesten worden gehaald.

"Dat zegt wel iets over de sfeer", begon Sjoerd Mossou in de AD Voetbal Podcast over het incident. "Bij AZ voelen ze zich een beetje gepiepeld, ook omdat het allemaal achter de rug van de club om gebeurt. Dat was natuurlijk bij Slot zo, en nu bij Pusic hebben ze dat gevoel ook een beetje. Je zou ook kunnen denken: dat ze Pusic halen, prima, maar waarom moet dat op een min of meer geniepige wijze? Het is nota bene een assistent-trainer."

Mossou denkt bovendien dat de manier waarop het gebeurt ook nadelig is voor Feyenoord zelf. "Ik weet niet of het strategisch slim is. De kans dat je nu nog een speler van AZ kan halen, wordt nu nog kleiner. AZ is er natuurlijk helemaal klaar mee. Was dat het nou waard bij een assistent-trainer?", vraagt de journalist zich af. "Pusic was sowieso wel gekomen. Dan had je toch ook open kaart kunnen spelen?"

Lees meer over
Dick Advocaat Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties