Feyenoord bevestigt: Pusic volgt Slot naar De Kuip

Feyenoord bevestigt: Pusic volgt Slot naar De Kuip

Marino Pusic maakt vanaf komend seizoen onderdeel uit van de technische staf van Feyenoord. De 49-jarige Pusic wordt assistent van nieuwe hoofdtrainer Arne Slot, met wie hij anderhalf seizoen samenwerkte bij AZ. Evenals Slot tekent de coach een contract voor twee seizoenen in De Kuip, waarbij de club de optie heeft de overeenkomst met nog een jaar te verlengen tot de zomer van 2024.

Pusic maakte naam als trainer in Nederland bij FC Twente. In het seizoen 2018-2019 leidde hij de Tukkers met een kampioenschap terug naar de Eredivisie. Die prestatie leverde hem een onderscheiding op als Trainer van het Jaar in de Eerste Divisie. Voor het hoofdtrainerschap was hij al assistent-trainer bij FC Twente, een rol die hij ook vervulde bij Vitesse/AGOVV (jeugd), NAC Breda en Inter Baku uit Azerbeidzjan.

Na de titel met FC Twente vervolgde Pusic zijn trainerscarrière bij AZ, waar hij assistent werd van Slot. Komend seizoen komt het voor Pusic en Slot dus van een nieuwe samenwerking in De Kuip. Het duo gaat samen met in elk geval John de Wolf de technische staf vormen van het eerste elftal.

Lees meer over
De Kuip Vitesse Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties