Driessen: ''Anders had het nog fout afgelopen tegen PSV''

Driessen: ''Anders had het nog fout afgelopen tegen PSV''

Feyenoord won na drie nederlagen in de competitie gisteren met 3-1 van PSV. Journalist Valentijn Driessen was niet verrast door die serie nederlagen. "Feyenoord was verblind door een rits wedstrijden zonder nederlaag tegen een verzameling kleine clubs. Terwijl het veldspel vaak niet om aan te zien was."

"Eenmaal geconfronteerd met serieuze opponenten als Vitesse, Ajax en AZ ging het direct fout met Dick Advocaat en zijn mannen", aldus Driessen in zijn column in De Telegraaf. "Die mannen gedroegen zich trouwens als kleuters toen ze op hun teentjes waren getrapt omdat Advocaat durfde te zeggen dat hij spelers van AZ beter vond. Overigens maar goed dat de good old Hagenaar zijn spelers tegen hun zin negentig minuten op de huid bleef zitten, want anders had het nog fout afgelopen tegen PSV."

PSV deed ondertussen wat het meestal in De Kuip doet: verliezen. "Bijna traditioneel lieten de ambitieuze Eindhovenaren een karrenvracht aan punten liggen tegen de directe concurrenten. Het doorgeslagen wisselbeleid van Roger Schmidt beleefde zijn piek in De Kuip. Feyenoord wankelde ondanks een 3-1 voorsprong en hij haalde in de 79e minuut met Philipp Max zijn beste man van het veld. Ingestoken door z’n gevoel."

Lees meer over
De Kuip PSV Vitesse ajax Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties