Van Hanegem: ''Dat hadden er ook zomaar zes of zeven kunnen zijn''

Van Hanegem: ''Dat hadden er ook zomaar zes of zeven kunnen zijn''

Willem van Hanegem vond de overwinning van Feyenoord op PSV weliswaar verdiend, maar was ook verbaasd over de blijdschap na die overwinning. "Waarom zo blij na een gewonnen wedstrijd als het een paar dagen eerder helemaal is misgegaan tegen Heerenveen? En het kan zondag in Groningen ook weer misgaan."

"Ik snap heus wel dat de spelers blij, of misschien vooral opgelucht, waren na de winst tegen PSV. Maar als je bij Feyenoord speelt moet je voortdurend bij de les zijn", aldus De Kromme in zijn column in het Algemeen Dagblad. "En Feyenoord was bij de les."

"Steven Berghuis speelde een leuke wedstrijd, maar na afloop was hij toch weer geprikkeld, want Hans Kraay jr. zei dat hij hard had gewerkt en Berghuis vond dat hij dat altijd deed. Dat vind ik ook weer zoiets. Wees niet tevreden als je een keer achter ­Tagliafico bent aangesprint. Het moet wekelijks in orde zijn bij topclubs", zo vervolgt Van Hanegem. "Als het niet loopt, zoals in Heerenveen, moet je aan de slag en sleuren."

"Dat had Linssen vanmiddag goed begrepen. Knokken, sleuren en de strijd aangaan, daar begint het mee. Feyenoord won volgens mij verdiend van PSV. Die ploeg heeft heel veel geld uitgegeven en ze zouden met nieuwe spelers de hele eredivisie de stuipen op het lijf gaan jagen. Maar die ploeg geeft kans op kans weg. Feyenoord maakte er drie, maar dat hadden er ook zomaar zes of zeven kunnen zijn."

Lees meer over
PSV Steven Berghuis FC Groningen sc Heerenveen Willem van Hanegem Bryan Linssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties