'De Graafschap wil Wehrmann en Azarkan huren'

'De Graafschap wil Wehrmann en Azarkan huren'

Jordy Wehrmann komt op dit moment amper aan spelen toe bij Feyenoord. De 21-jarige middenvelder staat in de nadrukkelijke belangstelling van De Graafschap. De club uit de Keuken Kampioen Divisie hoopt de Feyenoorder voor de rest van het seizoen op huurbasis over te nemen.

Dit meldt Feyenoord-watcher Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad. Feyenoord gaat de komende dagen beslissen of Wehrmann verhuurd mag worden. De talentvolle middenvelder maakt een prima indruk op de training en krijgt regelmatig speeltijd, maar met de aanstaande terugkeer van João Carlos Teixeira en Orkun Kökcü neemt de kans op speeltijd af. Een verhuur is daardoor een serieuze optie voor de clubleiding.

Mike Snoei laat in gesprek met De Gelderlander weten de Feyenoorder graag te willen tovoegen aan de selectie. ''Wehrmann zou hier goed passen. Hij is een vechtertje, een bijtertje. Ik hoop dat Feyenoord hem het gunt en die jongen wil verhuren. Wij kunnen een extra middenvelder goed gebruiken. Danny Verbeek speelt nu rechts op het middenveld, maar is een aanvaller.''

Marouan Azarkan staat ook op de nominatie om verhuurd te gaan worden. De 19-jarige aanvaller is in gesprek met NAC Breda en De Graafschap. De club uit Doetinchem is het meest concreet voor de talentvolle Feyenoorder. De komende dagen wordt er meer duidelijkheid verwacht, zo meldt Omroep Gelderland.

Lees meer over
Jordy Wehrmann De Graafschap Marouan Azarkan João Teixeira
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties