Advocaat: ''Er komt waarschijnlijk wel iemand bij''

Advocaat: ''Er komt waarschijnlijk wel iemand bij''

Zeljko Petrovic heeft een nieuwe uitdaging gevonden en gaat aan de slag als hoofdtrainer bij Willem II. Dick Advocaat verliest hierdoor een assistent-trainer en kondigt op de persconferentie aan dat er maandag iemand aan de staf toegevoegd gaat worden. De ervaren trainer schrapt alvast twee namen die werden genoemd.

Dirk Kuyt gaf gisteren aan dat hij in gesprek is met Feyenoord over zijn toekomst. De oud-voetballer gaat voorlopig niet toetreden tot de staf. ''Van Dirk Kuijt weet ik niks. Volgens mij is het ook geen optie. Er komt waarschijnlijk wel iemand bij, maandag. Uit de eigen gelederen? 'Dat zou kunnen.'' Ook Mario Been is geen optie.

Advocaat is blij voor Petrovic, die vandaag direct voor de groep stond bij Willem II en de club moet helpen in de Eredivisie te blijven. ''Geweldig. Een heel goede keuze van Willem II. Zeljko is een zeer bezeten man, die hopelijk zijn manier van werken op de spelers kan overbrengen. Een fanatieke jongen, ik ben blij dat hij die kans heeft gegrepen.''

Lees meer over
Willem II Dirk Kuyt Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties