De Mos: ''De spelers luisteren niet meer naar Dickie''

De Mos: ''De spelers luisteren niet meer naar Dickie''

Feyenoord heeft voor de derde keer op rij verloren en Dick Advocaat is de regie aan het verliezen, zo concludeert Aad de Mos. De spelers en de trainer zitten niet meer op één lijn en het is de vraag of dat ook nog gaat gebeuren. Morgen staat er een gesprek op het programma.

"Het is niet te geloven wat je ziet van Feyenoord'', vertelt De Mos in gesprek met Veronica Inside. ''Ze denken dat ze ook hoog druk kunnen zetten, zoals ze tegen Ajax hebben gedaan. De spelers luisteren niet meer naar Dickie, en dan krijgen ze die tikken op de neus.''

"Je ziet het aan de lichaamstaal, aan de manier waarop Toornstra en Botteghin kansen weggeven, en hoe ze elkaar aanspelen. Ik zag op het einde ook nog een balletje van Jørgensen, zo met z'n hoofd omlaag. Dat is onvoorstelbaar. Het zijn wel tikkies die ze krijgen."

Advocaat lijkt geen grip meer te hebben op zijn spelers. "Ze kunnen het waarschijnlijk niet opbrengen. Het verwachtingspatroon is ook net zo hoog als bij PSV en Ajax, hoewel ze veel minder materiaal hebben. Dat is de bottleneck.''

Lees meer over
PSV Eric Botteghin Jens Toornstra ajax Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties