Advocaat: ''Laat ze vrijdag maar vertellen wat ze dwars zit''

Advocaat: ''Laat ze vrijdag maar vertellen wat ze dwars zit''

Dick Advocaat kon op de persconferentie na afloop van de verloren wedstrijd tegen sc Heerenveen de vraag of hij nog vertrouwen had het weer op de rit te krijgen, nog niet met 'ja' beantwoorden. Over een eventueel vertrek ging het niet concreet, maar daar hintte de trainer wel op door te stellen dat hij van de spelersgroep wil horen hoe zij de situatie zien.

"Het komt altijd op dezelfde jongens neer", begon Advocaat. "Die moeten het doen, iedere wedstrijd opnieuw. Als het op een gegeven moment een keer niet loopt, komt er misschien een bepaalde irritatie. Naar wie dan ook, naar elkaar, naar de staf. Laat ze vrijdag maar vertellen wat ze dwars zit. Dat is de enige manier om eruit te komen - of niet", voegde hij eraan toe.

Op de vraag wat er in zijn hoofd omgaat: "Er zit wel iets in mijn hoofd ja, dat is duidelijk. Maar dat ga ik jou niet vertellen. Met een gesprek kan je ook vertrouwen geven, maar ik wil wel graag horen hoe zij het zien." Advocaat kon de vraag of hij er zelf nog vertrouwen in heeft nog niet met ja beantwoorden. "Dat weten we vrijdag", reageerde hij.

Lees meer over
sc Heerenveen Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties