Diemers: ''Op het veld een stuk moeilijker dan op een blaadje''

woensdag 27 januari 2021 23:36 30.900 keer bekeken 143 reacties Pro Shots

Ook Mark Diemers merkte tijdens Heerenveen - Feyenoord dat zijn ploeg geen antwoord had op de speelwijze van sc Heerenveen. Door een extra man op het middenveld konden de Friezen continu dreigend worden. Volgens Diemers was er wel degelijk een plan om dat te bestrijden, maar was het lastig om dat te vertalen naar het veld.

"We hadden een plan voor de wedstrijd, tegenover de 4-3-3 die Heerenveen normaal gesproken speelt", begon Diemers zijn uitleg tegenover ESPN. "Zo speelden ze nu niet, dus dan komt de trainer naar ons toe om uit te leggen wat we wel gaan doen. Maar soms is het op het veld een stuk moeilijker dan op een blaadje."

De middenvelder vervolgt: "Je ziet dat wij niet de mogelijkheden hebben om het zelf in het veld echt goed op te lossen. Dat is niet goed, het was Feyenoord-onwaardig vandaag. Dat is zonde, zeker na de afgelopen wedstrijden die wél perspectief boden en waar wél veel in zat. Vandaag zat er een stuk minder in."

Gerelateerd nieuws
143 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 74 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75091 leden - Op dit moment zijn 727 mensen actief, waarvan 237 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved