Kein Geloel: ''De trein naar Dordt vertrekt vanaf spoor 4. Excuses voor de vertraging''

Kein Geloel: ''De trein naar Dordt vertrekt vanaf spoor 4. Excuses voor de vertraging''

Op de kop af twee jaar geleden introduceerde toenmalig algemeen directeur Jan de Jong ('De concurrentie is gewaarschuwd!') een slinks plannetje om Feyenoord definitief terug aan de top te brengen. Feyenoord 1 first, Jong Feyenoord voor de reserves, de Onder 19 als vlaggenschip én als kers op de taart de samenwerking met FC Dordrecht: het viersporenbeleid.

En waar niemand het nog over dat viersporenbeleid had, knijpt Jan de Jong vanuit zijn kantoortje in Zeist z'n handen even samen. Want verrek, ineens weet Frank Arnesen de Schapenkoppen weer te vinden. Bannis, Silva en Johnsen mogen het laten zien aan de Krommendijk en wellicht volgen er nog meer. De erfenis van De Jong in ere hersteld.

Maar dan de nog belangrijker zaken: de knikkers en de punten. De 'maand van de waarheid' zit er bijna op en de waarheid is hard: geen punt overgehouden aan de toppers, Advocaat die een Jaap Stammetje deed tegen AZ en een benauwde zege op Heracles. En ondertussen kunnen we na vijf wedstrijden de conclusie gaan trekken dat Pratto allesbehalve een verlossing is. Kortom: de druiven zijn zuur en de toekomst is troebel.

Met een nieuwe 'week van de waarheid' voor de boeg, waar hopelijk een harmonica-effect in de ranglijst op gaat treden in het weekend, blikken we in de 187ste aflevering van Kein Geloel vooruit op de topper tegen PSV, de midweekse trip naar Friesland en bespreken we de vraag: doet Feyenoord er verstandig aan om Jørgensen deze winterstop van de hand te doen?

Kein Geloel · #KG187 - "De trein naar Dordt vertrekt vanaf spoor 4. Excuses voor de vertraging"

Lees meer over
PSV Dick Advocaat Kein Geloel Naoufal Bannis Frank Arnesen Lucas Pratto
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties