Higler fluit topper tegen PSV; Heerenveen-uit voor Van Boekel

maandag 25 januari 2021 12:01 12.875 keer bekeken 44 reacties Pro Shots

De laatste topper van januari voor Feyenoord, thuis tegen PSV, staat onder leiding van Dennis Higler. Hij krijgt assistentie van grensrechters Rens Bluemink en Roy de Nas en vierde official Edwin van de Graaf. Rob Dieperink is de VAR, geassisteerd door Joost van Zuilen. 

Voor Feyenoord die topper speelt staat er nog een midweekse uitwedstrijd tegen sc Heerenveen op het programma. Deze staat onder leiding van Pol van Boekel. De grensrechters zijn Richard Polman en Cristian Dobre en de vierde man is Richard Martens. Edwin van de Graaf is de VAR in Friesland, Erik Kleinjan is zijn assistent. 

Higler floot dit seizoen al drie keer een wedstrijd van Feyenoord: ADO-thuis (4-2), Fortuna-uit (1-3) en Sparta-uit (0-2). Tegen ADO gaf hij drie gele kaarten, tegen Fortuna Sittard 2 gele en een rode aan Orkun Kökcü en tegen Sparta twee gele. Tegen ADO en Fortuna legde hij de bal in totaal liefst vijf keer op de stip; drie keer voor en twee keer tegen Feyenoord. In tien Eredivisie gaf Higler in totaal al elf strafschoppen, een erg hoog gemiddelde.

Van Boekel floot eerder de wedstrijden tegen FC Twente-thuis (1-1) en Vitesse-uit (1-0). In Arnhem gaf hij vijf gele kaarten, in De Kuip waren dat er vier en kende hij Feyenoord twee strafschoppen toe. In zijn tien gefloten Eredivisiewedstrijden gaf Van Boekel dertig keer geel, twee keer rood en legde hij de bal zeven keer op de stip.

Gerelateerd nieuws
44 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 32 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75057 leden - Op dit moment zijn 82 mensen actief, waarvan 29 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved