Higler fluit topper tegen PSV; Heerenveen-uit voor Van Boekel

Higler fluit topper tegen PSV; Heerenveen-uit voor Van Boekel

De laatste topper van januari voor Feyenoord, thuis tegen PSV, staat onder leiding van Dennis Higler. Hij krijgt assistentie van grensrechters Rens Bluemink en Roy de Nas en vierde official Edwin van de Graaf. Rob Dieperink is de VAR, geassisteerd door Joost van Zuilen.

Voor Feyenoord die topper speelt staat er nog een midweekse uitwedstrijd tegen sc Heerenveen op het programma. Deze staat onder leiding van Pol van Boekel. De grensrechters zijn Richard Polman en Cristian Dobre en de vierde man is Richard Martens. Edwin van de Graaf is de VAR in Friesland, Erik Kleinjan is zijn assistent.

Higler floot dit seizoen al drie keer een wedstrijd van Feyenoord: ADO-thuis (4-2), Fortuna-uit (1-3) en Sparta-uit (0-2). Tegen ADO gaf hij drie gele kaarten, tegen Fortuna Sittard 2 gele en een rode aan Orkun Kökcü en tegen Sparta twee gele. Tegen ADO en Fortuna legde hij de bal in totaal liefst vijf keer op de stip; drie keer voor en twee keer tegen Feyenoord. In tien Eredivisie gaf Higler in totaal al elf strafschoppen, een erg hoog gemiddelde.

Van Boekel floot eerder de wedstrijden tegen FC Twente-thuis (1-1) en Vitesse-uit (1-0). In Arnhem gaf hij vijf gele kaarten, in De Kuip waren dat er vier en kende hij Feyenoord twee strafschoppen toe. In zijn tien gefloten Eredivisiewedstrijden gaf Van Boekel dertig keer geel, twee keer rood en legde hij de bal zeven keer op de stip.

Lees meer over
De Kuip PSV Vitesse sc Heerenveen Fortuna Sittard
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties