''Sinisterra brengt kwaliteiten die dit elftal niet heeft''

''Sinisterra brengt kwaliteiten die dit elftal niet heeft''

Met twee goals in de laatste drie wedstrijden is Luis Sinisterra weer belangrijk voor Feyenoord. Hij laat daarmee zien wat Feyenoord gemist heeft sinds hij in februari 2020 zwaar geblesseerd raakte. Ook Mario Been ziet hoe de Colombiaan na zijn terugkeer direct belangrijk is voor de Rotterdammers.

"Als we het over marktwaarde en spelers met potentie hebben, dan is Sinisterra daar een van", begint Been in Goedemorgen Eredivisie. "Hij heeft een heel vervelende blessure gehad, maar sinds hij terug is brengt hij bepaalde kwaliteiten die dit elftal niet heeft. Hij heeft een individuele actie, is heel comfortabel aan de bal, kan een goal maken, maar heeft ook diepte zonder bal", somt hij op. "Hij weet wat hij doet, heeft de bal aan een touwtje en heeft een goede timing met koppen. Het is gewoon een goede speler. Natuurlijk heeft hij tijd nodig om terug te komen na zijn blessure, maar Sinisterra is een absolute meerwaarde voor dit elftal."

Sinisterra liep in februari 2020 in de wedstrijd tegen PEC Zwolle een zware knieblessure op. Deze hield hem maanden aan de kant, waarna Feyenoord voorzichtig was om hem weer in te brengen. Zijn rentree maakte hij pas in de uitwedstrijd tegen Wolfsberger AC op 10 december. Vorige week maakte hij - uitgerekend tegen PEC Zwolle - zijn eerste treffer sinds zijn blessure. De tweede zou snel volgen, in het bekerduel tegen Heracles. Sinds zijn terugkeer maakte Sinisterra nog geen enkele keer de negentig minuten vol.

Lees meer over
Luis Sinisterra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties