#TT | Galatasaray SK bekeek Jørgensen tijdens Klassieker

#TT | Galatasaray SK bekeek Jørgensen tijdens Klassieker

Galatasaray SK zoekt naar aanvallende versterking en heeft ook Nicolai Jørgensen bekeken. De Turkse club heeft de Deen in de Klassieker tegen Ajax aan het werk gezien en zag de spits een sterke wedstrijd spelen.

Dit meldt journalist Salim Manav op Twitter. Trainer Fatih Terim heeft afgelopen week dan ook een positief verslag ontvangen en onderzoekt nu de mogelijkheden om Jørgensen over te nemen. De Turken bekijken vooral het blessure verleden van de Deen en dat kan nog wel eens een struikelblok vormen.

De geruchten over een mogelijke verhuur of verkoop van Jørgensen spelen al langer. Afgelopen woensdagavond liet Dick Advocaat nog weten dat hij niet zit te wachten op een verhuurperiode van De Deen. ''Daar kan ik niet mee leven! Mijn antwoord is nee. Of hij moet voor vijftien miljoen verkocht worden, dan gaan we er over nadenken. Het heeft geen zin om die jongen te verhuren.''

Lees meer over
ajax Dick Advocaat Tabloid Transfers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties