Vermoedelijke opstelling: Haps, Jørgensen, Diemers

Vermoedelijke opstelling: Haps, Jørgensen, Diemers

Feyenoord wacht morgen opnieuw een topper in de Eredivisie. De Rotterdammers nemen het op tegen AZ in De Kuip. Dick Advocaat kan beschikken over een vrijwel fitte selectie in aanloop naar het duel. Orkun Kökcü moest wel afhaken en zit dan ook niet bij de wedstrijdselectie. De langer geblesseerde Justin Bijlow en João Carlos Teixeira zijn ook niet aanwezig.

Volgens het Algemeen Dagblad start Feyenoord wederom met Ridgeciano Haps als buitenspeler. De verdediger krijgt de voorkeur boven Bryan Linssen en Luis Sinisterra. Mark Diemers keert door de blessure van Kökcü weer terug op het middenveld en Nicolai Jørgensen krijgt vermoedelijk weer een kans in de punt van de aanval.

Vermoedelijke opstellingen
Feyenoord: Marsman; Geertruida, Spajic, Senesi, Malacia; Toornstra, Fer, Diemers; Berghuis, Jørgensen, Haps.
AZ: Bizot; Sugawara; Hatzidiakos, Martins Indi, Wijndal; Midtsjø, Stengs, Koopmeijners; Gudmundsson, Boadu, Karlsson.

Lees meer over
De Kuip Steven Berghuis Ridgeciano Haps Jens Toornstra Tyrell Malacia Luis Sinisterra Justin Bijlow Dick Advocaat Lutsharel Geertruida Nick Marsman Leroy Fer Bryan Linssen Marcos Senesi Mark Diemers João Teixeira Uros Spajic
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties