'Narsingh wordt morgen gekeurd door FC Twente' (update)

'Narsingh wordt morgen gekeurd door FC Twente' (update)

Gisteren werd bekend dat FC Twente en Feyenoord een akkoord hebben bereikt over Luciano Narsingh. De Tukkers willen de overobodige aanvaller van de Rotterdammers voor de rest van het seizoen huren. Narsingh moet Václav Cerný gaan vervangen, die een zware blessure heeft opgelopen en daardoor lang niet inzetbaar is.

Dit meldt RTV Oost. FC Twente moet nog wel tot een akkoord komen met de speler en die stap is sinds vandaag dichterbij gekomen. Narsingh ziet een tijdelijke overstap wel zitten, maar moet dan wel een groot deel van zijn salaris inleveren. De 30-jarige aanvaller is namelijk één van de grootverdieners in de selectie van Feyenoord en de ploeg van Ron Jans heeft niet de financiële middelen om dat volledig over te nemen. Narsingh heeft een aflopend contract en hoopt zich bij Twente weer in de kijker te spelen.

Donderdag 22 januari 20:00 | Narsingh en FC Twente bereiken ook een akkoord
Narsingh gaat Feyenoord zo goed als zeker verlaten. De speler en FC Twente hebben namelijk een akkoord weten te bereiken. Alleen een medische keuring staat een overstap naar de Tukkers nog in de weg, zo meldt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam.

Vrijdag 22 januari 12:46 | Narsingh doorstaat keuring en kan dit weekend debuteren
FC Twente heeft de komst van de Feyenoorder bekend gemaakt en hoopt dit weekend al op zijn debuut: ''Een fitte speler met de goede leeftijd van 30 jaar, een speler met 19 interlands achter zijn naam staan, moet toch in staat zijn om dat te laten zien wat hij op zijn 27ste kon?", vertelt technisch directeur Jan Streuer. ''Hij was bij Feyenoord ook niet helemaal gelukkig meer met zijn rol. Wij hebben dit seizoen al meer spelers opgepoetst, ik heb er alle vertrouwen in dat dat nu ook gaat lukken.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties