''Toen die jongen kwam, deed iedereen lacherig''

''Toen die jongen kwam, deed iedereen lacherig''

Marcos Senesi blinkt de laatste weken uit bij Feyenoord en dat is ook in het buitenland opgevallen. De Argentijn wordt de laatste dagen gelinkt aan diverse topclubs uit het buitenland. Ook gaan er geruchten dat Real Madrid de 23-jarige verdediger aan het volgen is. Zaakwaarnemer Henk Timmer verwacht dat Senesi de Rotterdammers veel geld gaat opleveren.

"Toen die jongen kwam, deed iedereen lacherig", vertelt de oud-doelman van Feyenoord in gesprek met Veronica Inside. "Ik had hem natuurlijk al tien keer zien spelen in Argentinië. Echt een fantastische speler. Wat zijn waarde is? Ligt eraan wat de gek ervoor geeft. Je kan wel 100 miljoen vragen, maar dat krijgt Feyenoord denk ik niet."

"Ik hoop voor Feyenoord dat ze een keer iemand kunnen verkopen voor boven de twintig miljoen. Dat zit er wel aan te komen, want dat is hij wel waard'', vertelt Timmer, die momenteel diverse spelers vanuit Argentinië en Uruguay aan het scouten is en hoopt dat ze uiteindelijk naar Feyenoord komen. ''Daar zijn we sterk en zitten we vaak. Ik heb de lijstjes klaar. Als ze naar mij luisteren komt het goed.''

Lees meer over
Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties