''Niet terug te zien dat Feyenoord de beker zo serieus nam''

donderdag 21 januari 2021 09:28 25.875 keer bekeken 107 reacties Pro Shots

Feyenoord bereikte woensdagavond de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker, maar opnieuw ging dat erg moeizaam. In een matige eerste helft kwam het zelfs op achterstand, maar kort voor en na rust wist de ploeg dat om te buigen. Namens RTV Rijnmond gaf clubwatcher Dennis van Eersel zijn samenvatting van de wedstrijd.

"Feyenoord is door naar de kwartfinale van de KNVB Beker, het toernooi waar het het al jaren goed doet en ver komt. In 2016 en 2018 wonnen ze en wie weet wat er in 2020 was gebeurd als die finale gespeeld was", begon Van Eersel. "Die statistieken zagen we niet terug in de eerste helft, dat Feyenoord die beker zo serieus nam. Feyenoord begon zwak, armoedig, inspiratieloos... het was gewoon niet goed. 0-1 leek de ruststand te zijn, maar toen was daar opeens Luis Sinisterra na een vrije trap die uit de kluts voor hem terecht kwam. Hij maakte 1-1 en in de tweede helft werd het beter aan de kant van Feyenoord."

Het waren invaller Bryan Linssen en Lutsharel Geertruida die vervolgens voor een comfortabele 3-1 voorsprong zorgden, al gaf Feyenoord die voorsprong nog bijna weg. "Feyenoord leek op basis van de tweede helft betrekkelijk eenvoudig door te bekeren, maar Feyenoord zou Feyenoord niet zijn als het niet toch nog spannend blijft tot de laatste seconden. In de blesurretijd valt totaal onnodig de 3-2 en krijgt Heracles nog een kans ook op de 3-3. Het loopt allemaal goed af. De Rotterdammers gaan de koker in voor de kwartfinale in februari, sowieso een uitwedstrijd. Het belangrijkste is dat Feyenoord doorbekert. Dan maakt het niet uit hoe dat gebeurt."

Gerelateerd nieuws
107 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 51 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75060 leden - Op dit moment zijn 654 mensen actief, waarvan 216 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved