'Geertruida overtuigt clubleiding met sterke ontwikkeling'

woensdag 20 januari 2021 23:23 57.070 keer bekeken 232 reacties Pro Shots

Lutsharel Geertruida maakt dit seizoen een enorme ontwikkeling door bij Feyenoord. De 20-jarige verdediger kreeg aan het begin van het seizoen de opdracht om samen met Bart Nieuwkoop uit te gaan maken wie de vaste rechtsback moest gaan worden en Geertruida heeft zijn kans gepakt.

Volgens het goed geïnformeerde FeyenoordTM is de clubleiding overtuigd geraakt van Geertruida en moet hij een van de spelers worden die veel geld gaat opleveren op de transfermarkt. De Rotterdammers willen de verdediger dan ook niet laten gaan voor een bedrag onder de vijftien miljoen euro.

Geertruida heeft nog een contract tot medio 2022 in De Kuip. Plannen om zijn contract open te breken en te verlengen zijn momenteel nog niet concreet, maar staan wel op de agenda om snel op te pakken. Geertruida scoorde dit seizoen al vier keer in de competitie, eenmaal in Europees verband en was vanavond in de TOTO KNVB Beker ook weer trefzeker.

Gerelateerd nieuws
232 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 105 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75099 leden - Op dit moment zijn 954 mensen actief, waarvan 254 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved