Telegraaf: Transfersom Senesi richting 35 miljoen euro

Telegraaf: Transfersom Senesi richting 35 miljoen euro

Marcos Senesi is momenteel onderwerp van gesprek bij de buitenlands topclubs. De Argentijn werd uitvoerig gescout door clubs uit vooral Spanje en Italië tijdens de Klassieker en de rapporten zijn volgens De Telegraaf allemaal positief.

Het Italiaanse paspoort van de Argentijn maakt hem ’hot’ in Zuid-Europa. ''In de komende topwedstrijden wordt hij van Milaan tot Madrid gevolgd'', schrijft de krant dan ook in de woensdageditie. Technisch directeur Frank Arnesen erkent dat Senesi momenteel een van de spelers is die goed in de markt ligt, maar wil verder niet ingaan op namen.

Het Italiaanse Napoli volgt de verdediger al langer, maar weet dat het steeds lastiger gaat worden om Senesi binnen te halen. De marktwaarde van de linkspoot wordt nu geschat op een bedrag van rond de 35 miljoen euro. De Rotterdammers kochten hem eerder voor 6,2 miljoen euro en dat betekent dat er een enorme klapper aan zit te komen op de transfermarkt.

In tegenstelling tot het beeld dat diverse analisten schetsen heeft Feyenoord geen haast om Senesi snel te verkopen. De Rotterdammers en trainer Arne Slot willen hem het liefst nog één seizoen in De Kuip houden. Arnesen is van mening dat Senesi nog meer in waarde kan stijgen wanneer hij bijvoorbeeld ook indruk gaat maken in het elftal van Argentinië.

Lees meer over
De Kuip Marcos Senesi Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties