Jørgensen: ''Blij om te bewijzen dat ik in de basis hoor''

maandag 18 januari 2021 15:53 29.595 keer bekeken 125 reacties Pro Shots

Nicolai Jørgensen speelde tegen Ajax misschien wel zijn beste wedstrijd van het seizoen. De Deen maakte zelfs de gelijkmaker, maar zag deze afgevlagd worden. "Dit is een van de meest vervelende gevoelens die je kan hebben, want we verdienden meer dan we kregen", zei hij na afloop.

"Ik denk dat ik een goede wedstrijd speelde", begon Jørgensen toen Feyenoord TV hem naar zijn eigen optreden vroeg. "Ik was sterk aan de bal, speelde mijn ploeggenoten vaak goed aan en had pech dat ik mijn doelpunt niet kreeg. Er waren een paar momenten waar ik bijna een kans kreeg, maar de bal net niet goed aan kwam. Al met al ben ik blij om weer in de basis te staan en aan de coach te bewijzen dat ik daar thuis hoor."

Ook Jørgensen zag hoe Feyenoord slap begon, maar na rust vleugels leek te krijgen. "In de tweede helft speelden we veel beter. We waren veel sterker aan de bal en veel agressiever. We moesten het afstraffen, want we waren het betere team." Dat leek hij zelf te doen, maar daarbij stond Jens Toornstra, die hem bediende, kennelijk buitenspel. "Ik dacht dat het geen buitenspel was en ik hoorde zelfs dat de grensrechter het niet goed kon zien. Ik was twee seconden heel blij, want het zou een van mijn belangrijkste doelpunten ooit zijn geweest. Maar zo is het leven soms. Nu moet ik gewoon hiermee doorgaan. Ik doe het goed, dus daar ben ik blij mee."

Gerelateerd nieuws
125 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 58 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75060 leden - Op dit moment zijn 618 mensen actief, waarvan 223 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved