Update | Arnesen wacht op definitieve ja van PEC Zwolle

maandag 18 januari 2021 22:53 77.165 keer bekeken 241 reacties Pro Shots

Grote versterkingen hoeven er deze winter niet meer verwacht te worden bij Feyenoord, maar de kans is wel aannemelijk dat er nog een paar spelers verhuurd worden. Daarbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan Naoufal Bannis en Dylan Vente, die door de komst van Lucas Pratto niet meer in aanmerking komen voor minuten in het eerste elftal en door corona ook niet in de Onder 21 kunnen spelen.

"Die jonge jongens zijn wel in beeld", vertelt clubwatcher Mikos Gouka in de AD Voetbal Podcast. "Bannis is aangeboden bij Volendam, maar die happen niet toe. Vente kan naar PEC als de Raad van Commissarissen daar akkoord mee gaat", weet hij. "Ik kan me daarnaast ook voorstellen dat als er wat voorbij komt voor Narsingh en Van Beek, spelers die nu niet aan bod komen, Feyenoord dat niet zal tegenhouden."

Laatstgenoemde spelers zijn echter lastiger om te slijten. "Die verdienen zo veel geld en er moet voor Feyenoord ook wat in zitten. Je kan ze wel elders gratis laten spelen in de hoop dat je ze daarna nog verkoopt, maar met spelers als Van Beek, die een aflopend contract heeft, en Narsingh, gewoon een dure spits die al redelijk op leeftijd raakt (ook een aflopend contract, red.), heeft dat niet zoveel zin. Ik denk dat ze die dan liever in de selectie houden."

Update 22:49 | Dylan Vente staat voor een tijdelijke overstap naar PEC Zwolle. Technisch directeur Frank Arnesen bevestigt tegenover het Algemeen Dagblad in gesprek te zijn met de Zwollenaren over een verhuur met een optie tot koop van de spits van Feyenoord. De Deen wacht nog op een definitieve ja van de Eredivisie club.

Gerelateerd nieuws
241 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 74 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75077 leden - Op dit moment zijn 195 mensen actief, waarvan 99 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved