Ochtendjournaal: Heel ander spel, maar zelfde resultaat

Ochtendjournaal: Heel ander spel, maar zelfde resultaat

De Nederlandse pers schrijft graag over Feyenoord. Daags na de 1-0 nederlaag in de Klassieker zet FR12.nl in de rubriek het Ochtendjournaal op een rijtje wat er in de landelijke ochtendkranten over de club geschreven wordt.

'Ajax lucky in Arena', kopt De Telegraaf nadat Feyenoord verzuimde om minstens een punt over te houden aan De Klassieker. De krant is in het bijzonder lovend over backs Lutsharel Geertruida en Tyrell Malacia en spits Nicolai Jørgensen. Laatstgenoemde kreeg tegen Ajax de voorkeur boven de Argentijnse aanwinst Lucas Pratto en is 'in deze vorm goed voor twee Pratto's'. Het dagblad erkent dat het niet eerlijk is om in zo'n vroeg stadium al een oordeel klaar te hebben over de nieuweling, maar zag Jørgensen bewijzen waarom hij in de Arena de voorkeur kreeg.

Ook het Algemeen Dagblad zag Feyenoord de overhand hebben in Amsterdam. 'Heel ander spel, maar zelfde resultaat', kopt de krant, daarmee doelend op de eerdere ontmoetingen in de Arena waarin Feyenoord heel wat minder te vertellen had dan zondag. 'De Klassieker in Amsterdam was de afgelopen jaren vaak erg eenzijdig, maar nu domineerden de Rotterdammers zelfs een groot deel van de wedstrijd.' De vraag is wat overheerst: 'Het feit dat Feyenoord lange tijd de bovenliggende partij was en meer kansen creëerde dan Ajax, of het zoveelste bezoek aan de Arena zonder tastbaar resultaat?'

Lees meer over
Tyrell Malacia ajax Lutsharel Geertruida Lucas Pratto
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties