''Uitgelezen kans om criticasters de mond te snoeren''

vrijdag 15 januari 2021 01:02 45.195 keer bekeken 236 reacties Pro Shots

Dick Advocaat presteert cijfermatig uitstekend met Feyenoord, maar over het spel blijven mensen zich in Nederland zorgen maken. In Italië, waar resultaat voorop staat, zou inmiddels een standbeeld voor Advocaat opgericht zijn. In Nederland moet het pakken van punten hand in hand gaan met aantrekkelijk voetbal. Columnist Valentijn Driessen is het eens met de criticasters. "Veel wedstrijden waren, en zijn nog steeds, niet om aan te zien."

Ook geeft Driessen aan dat Feyenoord nog geen topwedstrijd gespeeld heeft onder het bewind van Advocaat (behalve de 3-1 overwinning op PSV). "Natuurlijk is dit Feyenoord en Advocaat allemaal niet aan te rekenen en werd naar behoren gepresteerd. Alleen zijn de overspannen juichverhalen overdreven", aldus Driessen in zijn column in De Telegraaf. "Deze maand krijgen Advocaat en Feyenoord de uitgelezen kans om criticasters, die bovenstaande te berde brengen, de mond te snoeren." 

"De ploeg zal dit nu moeten waarmaken tegen koploper Ajax, op dit moment de beste ploeg van Nederland. Bij een overwinning in deze zespuntenwedstrijd kan Feyenoord halverwege het coronaseizoen zelfs op de eerste plaats in de Eredivisie staan." Ondanks alles heeft Driessen wel respect voor de prestaties van Feyenoord. "Overigens is de kritische houding richting Feyenoord geenszins het goedpraten van wat concurrenten Ajax, AZ en PSV presteren." Die clubs hebben volgens Driessen meer kwaliteit en kunnen meer geld besteden, maar verliezen ook om de haverklap punten. "Dat maakt bij het opmaken van de tussenbalans het brevet van onvermogen in Amsterdam, Alkmaar en Eindhoven groter dan in Rotterdam en dit geldt net zo goed voor de dienstdoende trainers daar ten opzichte van good-old Dick Advocaat."

Gerelateerd nieuws
236 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 103 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75304 leden - Op dit moment zijn 458 mensen actief, waarvan 123 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved