Boskamp: ''Ik vind het grandioos om eerlijk te zeggen''

Boskamp: ''Ik vind het grandioos om eerlijk te zeggen''

Het seizoen is bijna halverwege en Feyenoord heeft in principe het landskampioenschap nog in eigen hand. Jan Boskamp is maar wat blij met de verrassende tweede positie van de Rotterdammers. "Ik vind het grandioos om eerlijk te zeggen."

"Voor de start had ik dat niet verwacht. Maar nu krijg je de wedstrijden waar het om gaat natuurlijk", zo doelt Boskamp in het radioprogramma van Veronica Inside op de toppers die aanstaande zijn. Ajax is aanstaande zondag de eerste topper in januari. "Ik moet eerlijk zeggen: ik heb Ajax gezien tegen PSV en vooral na een half uur vond ik ze echt verschrikkelijk goed voetballen. Nu speelden wij tegen Sparta ook redelijk, maar als je dan gisteren zag, dan denk ik wel 'prwoelj, dat wordt wel een beetje moeilijk', maar de ene wedstrijd is de andere niet."

Analist Aad de Mos opperde om Nicolai Jørgensen en Lucas Pratto samen op te stellen tegen Ajax. "Ik denk niet dat dat gaat, want dan moet je in de zestien spelen van Ajax. Die Pratto heeft niet de startsnelheid, denk ik." De oer-Feyenoorder heeft nog wel een voorspelling in petto. "0-1. Je mag toch liegen, toch?" Al ziet Boskamp ook wel kansen voor de Rotterdammers. "Ik denk het wel. Als je tegen Ajax speelt met Feyenoord, dan ben je anders gemotiveerd dan tegen PEC Zwolle, wat ik gisteren heel matig vond trouwens. Je speelt tegen Ajax en dan hoef je als trainer in principe niet veel te doen."

Lees meer over
PSV ajax Lucas Pratto
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties