Boskamp: ''Ik vind het grandioos om eerlijk te zeggen''

donderdag 14 januari 2021 21:21 52.185 keer bekeken 101 reacties Pro Shots

Het seizoen is bijna halverwege en Feyenoord heeft in principe het landskampioenschap nog in eigen hand. Jan Boskamp is maar wat blij met de verrassende tweede positie van de Rotterdammers. "Ik vind het grandioos om eerlijk te zeggen."

"Voor de start had ik dat niet verwacht. Maar nu krijg je de wedstrijden waar het om gaat natuurlijk", zo doelt Boskamp in het radioprogramma van Veronica Inside op de toppers die aanstaande zijn. Ajax is aanstaande zondag de eerste topper in januari. "Ik moet eerlijk zeggen: ik heb Ajax gezien tegen PSV en vooral na een half uur vond ik ze echt verschrikkelijk goed voetballen. Nu speelden wij tegen Sparta ook redelijk, maar als je dan gisteren zag, dan denk ik wel 'prwoelj, dat wordt wel een beetje moeilijk', maar de ene wedstrijd is de andere niet."

Analist Aad de Mos opperde om Nicolai Jørgensen en Lucas Pratto samen op te stellen tegen Ajax. "Ik denk niet dat dat gaat, want dan moet je in de zestien spelen van Ajax. Die Pratto heeft niet de startsnelheid, denk ik." De oer-Feyenoorder heeft nog wel een voorspelling in petto. "0-1. Je mag toch liegen, toch?" Al ziet Boskamp ook wel kansen voor de Rotterdammers. "Ik denk het wel. Als je tegen Ajax speelt met Feyenoord, dan ben je anders gemotiveerd dan tegen PEC Zwolle, wat ik gisteren heel matig vond trouwens. Je speelt tegen Ajax en dan hoef je als trainer in principe niet veel te doen." 

Gerelateerd nieuws
101 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 36 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75304 leden - Op dit moment zijn 447 mensen actief, waarvan 128 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved