Been: ''Dick zal voorop met snelheid moeten spelen''

Been: ''Dick zal voorop met snelheid moeten spelen''

Nu de horde tegen PEC Zwolle genomen is, kan de focus bij Feyenoord volledig op de Klassieker van aanstaande zondag. In de Dick Voormekaar Podcast van Voetbal International werd alvast vooruitgeblikt op die wedstrijd. "Ajax heeft toch wel enorm makkelijk voetballend vermogen, dat is niet normaal", zei Mario Been. "Ik ben echt benieuwd hoe dit Feyenoord zich daarin houdt."

De analist en voormalig trainer van Feyenoord voorspelde dat de kansen voor de Rotterdammers in de omschakeling zullen liggen. "Dick zal voorop met snelheid moeten spelen. Ik verwacht niet dat hij druk vooruit gaat zetten op de helft van Ajax, dan krijg je ze aan alle kanten om je oren. Hij zal ver terug gaan zakken en met snelheid voorin eruit willen komen."

Die snelheid kan gebracht worden door zowel Ridgeciano Haps als Luis Sinisterra. "Met Haps heb je lopend vermogen naar voren en snelheid. Maar Sinisterra zou natuurlijk ook gewoon aan de linkerkant kunnen starten, die heeft ook snelheid. De spits zal toch Pratto zijn, omdat dat een echte spits is. Jørgensen zal misschien te ver uit die spits weg lopen. En dan rechts Berghuis. Verder zal het vooral tegenhouden zijn, denk ik."

Lees meer over
Steven Berghuis Ridgeciano Haps Luis Sinisterra ajax Lucas Pratto
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties