'Feyenoord langer door met Johnsen en Skogren'

donderdag 14 januari 2021 14:30 42.205 keer bekeken 125 reacties Pro Shots

Middenvelder Mikael Johnsen en verdediger Sondre Skogen blijven langer bij Feyenoord. Dat meldt clubwatcher Mikos Gouka. Het tweetal werd gehuurd van het Noorse Rosenborg om het Onder 21-elftal te versterken. Door corona kwam dat elftal dit seizoen nauwelijks in actie. 

De Noorse talenten (beiden twintig jaar) zouden aanvankelijk tot de winter gehuurd worden van Rosenborg, waarna hun contract bij die club afliep. Volgens Feyenoord Transfermarkt gaat het om contracten tot aankomende zomer, met de optie om deze te verlengen.

De huurtransfers van Johnsen en Skogen waren afgelopen zomer onderdeel van het versterken van het Onder 21-elftal, waar Frank Arnesen druk mee bezig was. Dat pakte in de eerste maanden nog niet goed uit. In de beloftepoule die Feyenoord op termijn instroming in de voetbalpiramide moest opleveren, stond de club een-na-laatste op het moment dat de competitie door corona werd stopgezet. 

Gerelateerd nieuws
125 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 34 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75274 leden - Op dit moment zijn 676 mensen actief, waarvan 233 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved