Marsman over Sinisterra: ''Dik verdiend na zo'n lang herstel''

donderdag 14 januari 2021 11:08 21.835 keer bekeken 98 reacties Pro Shots

Nick Marsman hield wederom de nul tegen PEC Zwolle. In de laatste zes Eredivisiewedstrijden incasseerde de doelman slechts één tegentreffer. "Daar ben ik heel blij mee, maar dat doen we ook als team. Het is een groot compliment naar het team", reageert hij op die statistiek.

Ondanks dat Feyenoord niks incasseerde, ging het niet gemakkelijk tegen PEC. "Het is heel cliché, maar je weet dat zulke wedstrijden ertussen zitten", zegt Marsman tegenover Feyenoord TV. "Het was voor ons heel belangrijk dat we zouden winnen. Vanaf het begin was het niet heel denderend. We zijn heel blij voor Luis met zijn goal, dat is dik verdiend na zo'n lange tijd herstel."

"We zijn er allemaal heel blij mee", vervolgt hij over de treffer van de Colombiaan. "Voor hem is het heel fijn dat hij gelijk belangrijk kan zijn. Vorige week z'n eerste basisplaats, hij heeft even tijd nodig. Ik denk dat dit hem zeker verder gaat helpen om er snel weer lekker in te komen."

Door de nederlaag van PSV ging Feyenooord de wedstrijd in wetende dat het op plek twee kon komen. "Natuurlijk hebben we het meegekregen vlak voor de aftrap. Die kans moet je zeker aangrijpen, maar uiteindelijk bekijken we het ook van wedstrijd naar wedstrijd. We moeten ons niet teveel bezig houden met de ranglijst, maar gewoon zorgen dat we elke pot winnen."

Gerelateerd nieuws
98 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 46 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74855 leden - Op dit moment zijn 184 mensen actief, waarvan 48 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved