Van Merwijk: ''Had explicietere steun van Feyenoord willen zien''

woensdag 13 januari 2021 17:07 23.875 keer bekeken 76 reacties Pro Shots

Achter de schermen wordt nog altijd geprobeerd de financiering voor Feyenoord City rond te krijgen. Algemeen directeur Mark Koevermans benadrukte onlangs dat Feyenoord nog altijd nee kan zeggen tegen het project, wanneer blijkt dat de financiering niet rond komt of dat het de club te weinig oplevert. Stadiondirecteur Jan van Merwijk had op meer steun van Koevermans gehoopt.

Dat vertelde hij in een uitgebreid interview in de podcast BNR Zakendoen. "Ik had zelf liever gezien dat de club iets explicieter zegt: 'dit is onze keuze, hier gaan we voor en het kan alleen stuklopen als we de financiering niet rond krijgen of er niet voldoende voor ons in zit'.", gaf Van Merwijk aan. "Het gaat ook om hoe je het brengt. De club staat er wel nog steeds achter, maar doordat we te weinig met elkaar op de zeepkist staan om te roepen dat dit voor de stad, voor de club en voor het stadion heel belangrijk is dat dit doorgaat, laten we ook ruimte aan tegenstanders om zich te laten horen"

"Er wordt niet gewerkt aan alternatieve plannen", bevestigde Van Merwijk nog eens. "Dit is ons enige plan. Daar hebben we heel bewust voor gekozen. De club heeft ook gezegd niet te willen kijken naar alternatieve plannen, want dit is de koers die we bepaald hebben. In het theoretische geval dat het nieuwe stadion er niet gaat komen, dan moet je nadenken over wat dan. Dan weet je één ding: dan hebben we heel veel geld verbrand, zullen we een tijd op de blaren moeten zitten en gaan we ons beraden over hoe verder. Dat is een situatie waar we nu niet mee bezig zijn."

Gerelateerd nieuws
76 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 43 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74855 leden - Op dit moment zijn 58 mensen actief, waarvan 41 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved