Lockdown verlengd; proefevenementen met publiek uitgesteld

dinsdag 12 januari 2021 18:59 29.320 keer bekeken 346 reacties Pro Shots

Premier Mark Rutte heeft tijdens de coronapersconferentie bekend gemaakt dat de lockdown nog minimaal drie weken duurt. Het aantal besmettingen loopt de laatste tijd terug, maar versoepelingen van de regels zitten er voorlopig niet in.

Vanwege de rondwarende Britse variant van het coronavirus, die een stuk besmettelijker is, overweegt Rutte dan ook niet om de regels minder scherp te maken. ''We moeten doorzetten. Er is met het vaccin licht aan het einde van de tunnel, maar tot die tijd moeten we doorzetten'', zo is de boodschap van de premier van Nederland, die ook aankondigde onderzoek te doen naar het effect van een avondklok.

Voor het betaald voetbal blijft alles hetzelfde zoals het de laatste maanden was. Bij de voetbalwedstrijden zijn geen supporters welkom, maar er mag wel gevoetbald worden. De proefprojecten die tijdens de vorige coronapersconferentie werden aangekondigd zijn voorlopig uitgesteld. Het kabinet was van plan om in januari te gaan testen of het mogelijk is om weer supporters toe te laten in de stadions.

Gerelateerd nieuws
346 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 65 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74807 leden - Op dit moment zijn 71 mensen actief, waarvan 35 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved