Supporters waarderen Toornstra: ''Bedankt voor het stemmen''

dinsdag 12 januari 2021 15:04 38.760 keer bekeken 149 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

De waardering van het legioen voor Jens Toornstra blijft maar toenemen. Nadat de ervaren Feyenoorder zich al Legioen Speler van de Maand november mocht noemen, is hij voor zijn prestaties in december zelfs beloond met twee persoonlijke prijzen.

Toen Toornstra half december zijn prijs voor Speler van de Maand in ontvangst nam, zei hij nog dat ‘het even geleden was dat hij een persoonlijke prijs in ontvangst mocht nemen’. Deze keer zit er dus beduidend minder tijd tussen, nu de middenvelder bij de maandelijkse verkiezing opnieuw op de meeste stemmen kon rekenen van Legioen-leden.

Ook op het Instagram-account van Feyenoord gingen de meeste stemmen naar Toornstra, of beter gezegd naar zijn doelpunt tegen VVV-Venlo. Het afstandsschot waarmee de middenvelder in Limburg de score opende won het van een treffer van Steven Berghuis in dezelfde wedstrijd en twee goals van Bryan Linssen tegen sc Heerenveen.

En dus poseerde Toornstra dinsdagochtend op 1908 breed lachend met in beide handen een prijs. De Speler van de Maand december en maker van het Doelpunt van de Maand december wilde vervolgens nog één ding kwijt: ‘Bedankt voor het stemmen!,’ zei hij richting de supporters, om tenslotte te beloven dat hij beide prijzen thuis een mooi plekje zal geven.

Gerelateerd nieuws
149 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 86 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74807 leden - Op dit moment zijn 65 mensen actief, waarvan 36 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved