Spajic twijfelgeval voor duel met PEC Zwolle

Spajic twijfelgeval voor duel met PEC Zwolle

Uros Spajic viel afgelopen weekend in de rust tegen Sparta Rotterdam uit met een blessure aan zijn enkel. Ook had de Serviër last van zijn hoofd. Dick Advocaat wilde daarom geen risico nemen en bracht Eric Botteghin.

De trainer liet direct na afloop van de gewonnen wedstrijd weten dat Spajic niet weken uit de roulatie is. Wel is het nog afwachten of de verdediger morgen tegen PEC Zwolle inzetbaar is voor Feyenoord. De medische staf beslist op het laatste moment of Spajic om 21:00 uur aan de aftrap kan verschijnen.

Ridgeciano Haps kon tegen Sparta een half uur meespelen, maar is nog niet klaar voor een volledige wedstrijd. Advocaat is wel tevreden met de progressie die de spelers boeken, zo vertelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. ''Maar de jongens geven alles, er wordt goed getraind.'' Het is nog niet bekend wanneer Justin Bijlow en Orkun Kokcu weer minuten kunnen maken. Christian Conteh traint weer voluit mee.

Lees meer over
Ridgeciano Haps Eric Botteghin Justin Bijlow PEC Zwolle ajax Dick Advocaat Uros Spajic Christian Conteh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties