Spajic twijfelgeval voor duel met PEC Zwolle

dinsdag 12 januari 2021 14:42 17.220 keer bekeken 60 reacties Pro Shots

Uros Spajic viel afgelopen weekend in de rust tegen Sparta Rotterdam uit met een blessure aan zijn enkel. Ook had de Serviër last van zijn hoofd. Dick Advocaat wilde daarom geen risico nemen en bracht Eric Botteghin.

De trainer liet direct na afloop van de gewonnen wedstrijd weten dat Spajic niet weken uit de roulatie is. Wel is het nog afwachten of de verdediger morgen tegen PEC Zwolle inzetbaar is voor Feyenoord. De medische staf beslist op het laatste moment of Spajic om 21:00 uur aan de aftrap kan verschijnen.

Ridgeciano Haps kon tegen Sparta een half uur meespelen, maar is nog niet klaar voor een volledige wedstrijd. Advocaat is wel tevreden met de progressie die de spelers boeken, zo vertelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. ''Maar de jongens geven alles, er wordt goed getraind.'' Het is nog niet bekend wanneer Justin Bijlow en Orkun Kokcu weer minuten kunnen maken. Christian Conteh traint weer voluit mee.

Gerelateerd nieuws
60 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 30 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74807 leden - Op dit moment zijn 92 mensen actief, waarvan 33 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved