Pérez stoorde zich: ''Alsof Messi is neergestreken''

maandag 11 januari 2021 11:47 44.195 keer bekeken 276 reacties Pro Shots

Kenneth Pérez was zondagavond zeer kritisch op Feyenoord-nieuweling Lucas Pratto. Dat ging de Deense analist ook om zijn optreden tegen Sparta, maar vooral op de manier waarop hij in de media werd neergezet. Volgens Pérez werd Pratto opgehemeld 'als Messi die neergestreken is', terwijl hij dat op het veld niet bepaald waarmaakte. 

Pérez stoorde zich aan de media-aandacht die Pratto in aanloop naar de wedstrijd tegen Sparta kreeg. "Ik dacht: is dit een Argentijnse praatpaal of is het Messi die neergestreken is? Elk interview, elke voorbeschouwing, alles was Pratto. Achteraf was het misschien iets te veel aandacht voor iemand die net iets te zwaar is. Vooraf zoveel bespiegelingen over een speler die eigenlijk niemand kende, dat was verrassend."

Hoewel het te vroeg is om echt over de Argentijn te kunnen oordelen, heeft hij Pérez vooralsnog niet kunnen bekoren. "Het zag er wat houterig uit. Ik was niet onder de indruk. Laten we eerst eens kijken wat we te zien krijgen, vandaag was het nog niet veel. Als je Reda Kharchouch (reservespits van Sparta, red.) daar neer had gezet, was het ongeveer hetzelfde geweest, maar omdat Pratto van ver komt, wordt iedereen er geil van."

Gerelateerd nieuws
276 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 149 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75099 leden - Op dit moment zijn 1223 mensen actief, waarvan 293 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved