Fraser: ''Daarmee kan Feyenoord heel lang meedoen''

maandag 11 januari 2021 11:37 46.690 keer bekeken 93 reacties Pro Shots

Na de verloren wedstrijd met Sparta tegen Feyenoord gaf Henk Fraser voor de camera aan gefrustreerd te zijn. Dat ging niet zozeer over de nederlaag, maar meer over de manier waarop. In gesprek met RTV Rijnmond lichtte hij die frustratie toe. 

"Je weet dat je van een topploeg kan verliezen", begon Fraser na de wedstrijd. "Dat is vaker voorgekomen. De frustratie zit 'm erin dat je zelf niet het maximale hebt kunnen brengen. Het verschil is er, dat is duidelijk. Zeker op papier, in de praktijk vond ik het verschil niet super groot, kleiner dan de afgelopen decennia. Daar zit hem de teleurstelling."

De oud-Feyenoorder vervolgde: "Hebben wij heel veel weggegeven? Hebben zij veel gecreëerd? Beide zijn niet het geval. Het was geen mooie wedstrijd, voetballend kwam het er niet uit, dus dan is het gewoon jammer. In dit soort wedstrijden een resultaat halen - zeker thuis op ons kunstgras, dat is ook een factor - daarvoor moet je net iets verder gaan. Ook dat lukte ons niet. Je moet ook eerlijk zijn: zij waren over het geheel net even iets vaster in een aantal zaken."

Tot slot werd de Sparta-trainer om een voorspelling over het kampioenschap gevraagd. Fraser sloot daarbij Feyenoord zeker niet uit. "Alle drie hebben ze hun kwaliteiten. Ajax en PSV vind ik kwalitatief wel net even iets beter, maar Feyenoord heeft een kwaliteit: de moeilijke wedstrijd zoals hier bij ons, die winnen ze gewoon. Dat is iets waarmee ze heel lang mee kunnen doen. Ik ga niet zeggen dat het onmogelijk is."

Gerelateerd nieuws
93 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 29 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74807 leden - Op dit moment zijn 116 mensen actief, waarvan 37 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved