''Ik denk dat Pratto voorlopig eerste spits van Feyenoord blijft''

maandag 11 januari 2021 10:40 38.635 keer bekeken 96 reacties Pro Shots

Met het debuut van Lucas Pratto en eindelijk weer een goal van Nicolai Jørgensen is de concurrentiestrijd in de spits bij Feyenoord losgebarsten. De vraag is wie van de twee de voorkeur moet gaan krijgen. Trainer Dick Advocaat wilde daar na de wedstrijd tegen Sparta nog niks over zeggen, maar clubwatcher Martijn Krabbendam heeft wel een idee wat hij zal gaan doen.

"Ze zullen per tegenstander kijken wat je nodig hebt", begint Krabbendam op het YouTube-kanaal van zijn werkgever. "Pratto is niet heel snel, dus dan moet je op een andere manier gaan spelen, misschien met lopende mensen eromheen. Maar het is niet gezegd dat Jørgensen nu heeft gescoord en meteen weer eerste spits is. Dat gaat ook wat ver. Hij heeft kansen zat gehad om het te laten zien, door omstandigheden is dat niet altijd gelukt. Nu hebben ze een spits gehaald, dan kan ik me voorstellen dat deze jongen voorlopig de voorkeur gaat krijgen, als hij fit is."

Advocaat en enkele medespelers lieten zich al lovend uit over Pratto. "Je hoort verhalen van het trainingsveld, ook wat ploeggenoten. Hij maakt daar een redelijke indruk met de manier waarop hij afwerkt, ballen binnenkant voet met de ideale snelheid. Hij is doelgericht, balvast en ook een goede gozer in de groep. Hij is echt bezig met zijn ploeggenoten: zo wil ik aangespeeld worden. Hij is echt wel betrokken. Zo'n speler geef je een tijd de kans. Ik denk dat Pratto voorlopig eerste spits van Feyenoord blijft."

Gerelateerd nieuws
96 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 43 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74807 leden - Op dit moment zijn 82 mensen actief, waarvan 37 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved