Beugelsdijk over Pratto: ''Niet de snelste, maar wel beresterk''

Beugelsdijk over Pratto: ''Niet de snelste, maar wel beresterk''

Tom Beugelsdijk volgt Feyenoord op de voet en keek er dan ook naar uit om tegen de nieuwe spits van de Rotterdammers te spelen. Lucas Pratto maakte zijn debuut tegen Sparta Rotterdam en de verdediger van de tegenstander was onder de indruk van de Argentijn.

"Ik denk dat we wel aardige duels hebben gespeeld'', begint Beugelsdijk in gesprek met ESPN. ''Ik vond het ook interessant, ik houd Feyenoord altijd in de gaten. Leuk om tegen hem te spelen. Hij is balvast, dat zie je. Niet de snelste, maar wel beresterk. Hij houdt van duels, dat vind ik ook leuk. Mijn type spits."

Beugelsdijk probeerde in de tweede helft nog een strafschop te versieren. ''Op een gegeven moment dacht ik dat ik een tikkie kreeg. Ik zeg altijd tegen de aanvallers: als je een tikje voelt in de zestien moet je gaan liggen. Ik weet niet of het een penalty is. Ik voelde wat en dacht slim te zijn. Dat is 100.000 keer gebeurd in mijn leven, dat ze gaan liggen.''

Lees meer over
Lucas Pratto
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties