Jørgensen: ''De beste zal uiteindelijk spelen''

zondag 10 januari 2021 14:54 32.815 keer bekeken 154 reacties Pro Shots

Nicolai Jørgensen leek bij Feyenoord genoegen te moeten gaan nemen met een minder belangrijke rol dan voorheen. De club haalde met Lucas Pratto een concurrent in de spits en liet hem direct starten, waardoor de Deen naar de bank werd verwezen. Als invaller liet hij met de 0-2 echter zien nog altijd van waarde te kunnen zijn.

"Ik had het nodig", erkende Jørgensen na afloop tegenover ESPN. "Ik ben altijd blij als ik het team kan helpen en dat heb ik vandaag gedaan. Na dat doelpunt was het voorbij." De spits had een dubbel gevoel tegen het einde van de wedstrijd. "Zo gaat dat altijd als je geen tweede goal maakt. We kregen veel kansen, maar we maakten 'm niet. Dan wordt het altijd hectisch aan het einde. We kwamen er gelukkig door en scoorden de tweede goal. Drie punten is een goede start van het nieuwe jaar."

Jørgensen kan gezien worden als het slachtoffer van de komst van Pratto, maar een duidelijke mening daarover had hij niet. "Ik denk dat het goed is om concurrentie te hebben. Hij heeft het goed gedaan en had pech dat hij de paal raakte. Zolang het goed is voor het team, vind ik het prima. Ik ben blij dat ik in kon vallen en mijn taak kon uitvoeren. De beste zal uiteindelijk spelen, zo gaat het altijd. Dit zal me pushen om het beter te doen."

Gerelateerd nieuws
154 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 52 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74855 leden - Op dit moment zijn 72 mensen actief, waarvan 39 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved