''Pratto zou het liefst alles spelen, maar moet fitheid aankijken''

''Pratto zou het liefst alles spelen, maar moet fitheid aankijken''

Na zijn eerste wedstrijd in het shirt van Feyenoord verscheen ook Lucas Pratto voor de camera van ESPN. Het interview verliep in het Spaans, maar na afloop gaf verslaggeefster Fresia Cousiño Arias een samenvatting van het gesprek.

"Hij vertelde dat hij heel blij was met zijn eerste minuten en begon over het veld (kunstgras, red.), dat het vrij lastig was en dat hij zich even moest aanpassen", begon de ESPN-verslaggeefster. "Hij was wel een beetje verrast door zijn basisplaats, maar de enige vraagtekens die er waren, gingen over zijn fitheid. Alle testen waren goed, dus dat gaf de doorslag."

"Het voetbal in Nederland vindt hij leuk. Het is aanvallend, daar houdt hij van. Het is leuk om naar te kijken en hij had al wat wedstrijden gezien op tv. Hij is blij met zijn eerste week en eerste wedstrijd, hij is goed opgevangen. Hij is heel blij met de kans die hij krijgt bij een grote club als Feyenoord en hoopt op meer. Het liefst zou hij in de drukke januarimaand alles spelen, maar het is even kijken naar zijn fitheid."

Lees meer over
Lucas Pratto
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties