''Pratto zou het liefst alles spelen, maar moet fitheid aankijken''

zondag 10 januari 2021 14:40 28.815 keer bekeken 72 reacties Pro Shots

Na zijn eerste wedstrijd in het shirt van Feyenoord verscheen ook Lucas Pratto voor de camera van ESPN. Het interview verliep in het Spaans, maar na afloop gaf verslaggeefster Fresia Cousiño Arias een samenvatting van het gesprek.

"Hij vertelde dat hij heel blij was met zijn eerste minuten en begon over het veld (kunstgras, red.), dat het vrij lastig was en dat hij zich even moest aanpassen", begon de ESPN-verslaggeefster. "Hij was wel een beetje verrast door zijn basisplaats, maar de enige vraagtekens die er waren, gingen over zijn fitheid. Alle testen waren goed, dus dat gaf de doorslag."

"Het voetbal in Nederland vindt hij leuk. Het is aanvallend, daar houdt hij van. Het is leuk om naar te kijken en hij had al wat wedstrijden gezien op tv. Hij is blij met zijn eerste week en eerste wedstrijd, hij is goed opgevangen. Hij is heel blij met de kans die hij krijgt bij een grote club als Feyenoord en hoopt op meer. Het liefst zou hij in de drukke januarimaand alles spelen, maar het is even kijken naar zijn fitheid."

Gerelateerd nieuws
72 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 34 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74807 leden - Op dit moment zijn 78 mensen actief, waarvan 38 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved