Advocaat: ''Pratto maakte redelijke indruk op de training''

Advocaat: ''Pratto maakte redelijke indruk op de training''

Trainer Dick Advocaat gooit aanwinst Lucas Pratto tegen Sparta direct voor de leeuwen. De Argentijn neemt in de spits de plek in die voorheen Nicolai Jørgensen en Bryan Linssen bezetten. In aanloop naar die wedstrijd herhaalde de trainer zijn eerdere woorden: "Als ik te lang wacht, dan hoeft het niet meer."

"Ik heb hem nu drie dagen gezien op de training en hij maakt een redelijke indruk", zei Advocaat tegenover ESPN. "De andere jongens ken ik wel, die heb ik gezien. Als ik te lang wacht, dan hoeft het niet meer, dus laat het maar gelijk zien. Dan weten we gelijk wat hij kan."

Slachtoffer van zijn komst is Nicolai Jørgensen. Hoe de Deen op de komst van Pratto gereageerd heeft, weet Advocaat niet. "Daar vraag ik niet naar. Op de training zie ik een gretige speler; het is niet dat hij z'n kop laat hangen, zeker niet. Hij weet ook dat hij genoeg kansen heeft gehad. Als je het op dit niveau niet laat zien, gaan ze kijken voor een vervanger en dan ga je eruit."

Lees meer over
Dick Advocaat Bryan Linssen Lucas Pratto
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties