''Ik kan niet wachten om de Beer van La Plata op Spangen te zien''

zaterdag 9 januari 2021 12:45 60.875 keer bekeken 165 reacties Pro Shots

Dat Feyenoord Lucas Pratto aangetrokken heeft als spits zal bijna niemand ontgaan zijn. Columnist Sjoerd Mossou ziet het aan de ene kant als een paniekaankoop, maar aan de andere kant ook als iets moois. "Lucas Pratto ziet er zo fantastisch uit."

"Hij heeft zoveel kenmerken van een typische Feyenoord-stripheldenspits, dat het nu nog even niet uitmaakt als hij straks trager blijkt dan Jhonny van Beukering, want dat zien we later wel weer", aldus Mossou in het Algemeen Dagblad, die daarna de voetbalwereld samenvat. "Er bestaat vermoedelijk geen industrie die dat zo snel en gemakkelijk kan: wanhoop veranderen in hoop, diep chagrijn oppoetsen tot fris optimisme. Steeds opnieuw het gevoel opwekken dat morgen alles opeens veel beter wordt - maar nu echt."

"Toen ik vorige week de statistieken van Lucas Pratto bekeek, zag ik een spits die sinds 2018 steeds minder speelt en nog minder scoort, maar na één interviewtje op Feyenoord TV was alles alweer compleet anders. De Coolsingel komt opeens erg dichtbij, mensen", zo vervolgt Mossou. "De paniekaankoop leidt af, schept verwachting, inspireert. Eind december verheugde ik me helemaal niet meer op voetbal, met die zaaddodend lege tribunes en dat rare competitieverloop. Inmiddels kan ik niet wachten om de Beer van La Plata op Spangen te zien."

Gerelateerd nieuws
165 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 57 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74807 leden - Op dit moment zijn 1645 mensen actief, waarvan 370 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved