Been sprak Advocaat: ''Pratto valt positief op''

vrijdag 8 januari 2021 13:05 37.990 keer bekeken 94 reacties Pro Shots

De kans is groot dat Lucas Pratto komende zondag zijn debuut in het shirt van Feyenoord maakt. De Rotterdammers nemen het dan op tegen stadsgenoot Sparta. Mario Been sprak met Dick Advocaat over de 32-jarige spits die wordt gehuurd van River Plate.

"Hij valt positief op", zegt de oud-trainer van Feyenoord in Voetbalpraat. "Hij heeft enorm veel ervaring. Hij wil graag en is een harde werker. Op de training kan hij in ieder geval het niveau aan. Het is ook vaak genoeg gebleken dat spelers die overkwamen nog even de tijd nodig hadden om op het niveau te komen."

"Pratto heeft natuurlijk ook niet bij de eerste de beste club gespeeld", vervolgt hij. "Wat ik van hem heb gezien is dat hij makkelijk kan scoren. Zijn laatste goal is wel al een tijdje geleden, ik denk sowieso dat het een gokje is. Dick is wel tevreden over zijn selectie al is er toch een x-aantal blessures, jongens die nog niet helemaal terug zijn."

Gerelateerd nieuws
94 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 30 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74857 leden - Op dit moment zijn 92 mensen actief, waarvan 33 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved