Senesi over nieuw contract: ''Veel om voor te strijden''

Senesi over nieuw contract: ''Veel om voor te strijden''

Feyenoord hoopt het contract van Marcos Senesi zo snel mogelijk te verlengen. De Rotterdammers zijn in gesprek met het management van de Argentijn. Senesi heeft het uitstekend naar zijn zin bij de Rotterdammers en staat dan ook open voor een nieuw voorstel.

Senesi zelf wacht rustig af. "Ik sta aan de zijlijn en laat hem het werk doen. Als de club het contract wil verlengen, is dat fijn", vertelt de verdediger daarover in gesprek met de NOS. "Ik heb het hier erg naar mijn zin. Er is nog veel om voor te strijden." Zijn huidige verbintenis loopt nog tot de zomer van 2023.

Senesi maakte in de eerste seizoenshelft twee fraaie doelpunten. De verdediger reageert daarop: ''Voor elke goal heb je een andere technische vaardigheid nodig. Op dat moment kwam het in me op om het zo te doen. Het was iets intuïtiefs. Het ging vanzelf. Ik denk dat het altijd al in me zat, maar als kind oefende ik ook al op omhalen. We deden dat in Argentinië graag als kinderen. Mijn vader nam me vaak mee naar het voetbalveld om te schieten. Daar werkten we toen aan. En nu gaat dat automatisch."

Lees meer over
Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties