Advocaat: ''Er komen na deze reeks nog zo veel wedstrijden aan''

donderdag 7 januari 2021 04:16 59.925 keer bekeken 357 reacties Pro Shots

Zondag begint de zeer drukke maand januari voor Feyenoord met een uitwedstrijd tegen Sparta. Midweeks volgt daarna een thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle voordat De Klassieker Ajax - Feyenoord op 17 januari op het programma staat. Naast wedstrijden tegen Heracles en sc Heerenveen moeten de Rotterdammers in januari ook nog aantreden tegen AZ en PSV.

Mocht Feyenoord aanspraak willen maken op het landskampioenschap/Europees voetbal, dan valt er linksom of rechtsom erg veel te winnen of te verliezen in de eerste maand van 2021, maar Dick Advocaat ziet dat toch anders. "Iedereen heeft het ook maar over januari, maar er komen na deze reeks nog zo veel wedstrijden aan. Laten we eerst maar eens van Sparta en PEC Zwolle winnen", aldus Advocaat in het Algemeen Dagblad." De Kleine Generaal waakt voor opportunisme. "Vlak voor de feestdagen waren we na de nederlaag tegen Vitesse al afgeschreven, na de winst tegen Heerenveen stonden we er weer bij."

Gerelateerd nieuws
357 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 74 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75057 leden - Op dit moment zijn 82 mensen actief, waarvan 30 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved