Advocaat: ''Er komen na deze reeks nog zo veel wedstrijden aan''

Advocaat: ''Er komen na deze reeks nog zo veel wedstrijden aan''

Zondag begint de zeer drukke maand januari voor Feyenoord met een uitwedstrijd tegen Sparta. Midweeks volgt daarna een thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle voordat De Klassieker Ajax - Feyenoord op 17 januari op het programma staat. Naast wedstrijden tegen Heracles en sc Heerenveen moeten de Rotterdammers in januari ook nog aantreden tegen AZ en PSV.

Mocht Feyenoord aanspraak willen maken op het landskampioenschap/Europees voetbal, dan valt er linksom of rechtsom erg veel te winnen of te verliezen in de eerste maand van 2021, maar Dick Advocaat ziet dat toch anders. "Iedereen heeft het ook maar over januari, maar er komen na deze reeks nog zo veel wedstrijden aan. Laten we eerst maar eens van Sparta en PEC Zwolle winnen", aldus Advocaat in het Algemeen Dagblad." De Kleine Generaal waakt voor opportunisme. "Vlak voor de feestdagen waren we na de nederlaag tegen Vitesse al afgeschreven, na de winst tegen Heerenveen stonden we er weer bij."

Lees meer over
PSV Klassieker PEC Zwolle Vitesse ajax sc Heerenveen Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties