''Ik heb nog geen idee van de kwaliteiten van de beste man''

''Ik heb nog geen idee van de kwaliteiten van de beste man''

Peter Houtman kijkt vol vertrouwen uit naar de tweede seizoenshelft van Feyenoord. De stadionspeaker rekent op het behalen van Europees voetbal. Al oppert de interviewer ook dat een landskampioenschap nog goed haalbaar is. "Nou nou, overdrijf je niet een beetje?"

"Als je naar de selecties kijkt van Ajax en PSV, vrees ik toch dat die ploegen net wat meer mogelijkheden hebben dan Feyenoord. Maar ja, wie weet. Als wij zondag mochten winnen van Sparta - wat echt niet makkelijk is op Het Kasteel, hoor! - en Ajax en PSV zouden allebei een puntje overhouden aan hun onderlinge wedstrijd… Ja, dan staan we er heel goed bij", aldus Houtman in het Algemeen Dagblad. "Een prognose? Poeh! Laten we maar inzetten op een nipte 1-2 zege van ons in Spangen en een 1-1-gelijkspelletje bij Ajax-PSV in Amsterdam. Je moet durven dromen, nietwaar?”

De nieuwe spits, Lucas Pratto, heeft in ieder geval de juiste instelling volgens Houtman. "Ja, geweldig, die spirit. Maar, heel eerlijk: ik heb nog geen idee van de kwaliteiten van de beste man. Ik weet inmiddels alleen dat zijn bijnaam ‘De Beer’ (El Oso) is. Prachtig, toch? Hoe dan ook: een extra spits erbij was wel nodig, aangezien Nicolai Jørgensen het helaas wat lastig heeft dit seizoen."

"Al moet ik wel zeggen dat ik ook heel blij ben voor Bryan Linssen, dat hij tegen SC Heerenveen die hattrick maakte (3-0). Die jongen zet zich elke week zó ongelooflijk in voor de club, heeft echt de Feyenoord-mentaliteit. Hopelijk lukt het hem nu om vaker te scoren. Met een scorende Linssen en een scorende ‘beer’ kan het dan best eens een mooie tweede seizoenshelft worden voor Feyenoord.”

Lees meer over
PSV ajax sc Heerenveen Bryan Linssen Lucas Pratto
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties