''Ik heb nog geen idee van de kwaliteiten van de beste man''

woensdag 6 januari 2021 16:49 74.220 keer bekeken 200 reacties Pro Shots

Peter Houtman kijkt vol vertrouwen uit naar de tweede seizoenshelft van Feyenoord. De stadionspeaker rekent op het behalen van Europees voetbal. Al oppert de interviewer ook dat een landskampioenschap nog goed haalbaar is. "Nou nou, overdrijf je niet een beetje?" 

"Als je naar de selecties kijkt van Ajax en PSV, vrees ik toch dat die ploegen net wat meer mogelijkheden hebben dan Feyenoord. Maar ja, wie weet. Als wij zondag mochten winnen van Sparta - wat echt niet makkelijk is op Het Kasteel, hoor! - en Ajax en PSV zouden allebei een puntje overhouden aan hun onderlinge wedstrijd… Ja, dan staan we er heel goed bij", aldus Houtman in het Algemeen Dagblad. "Een prognose? Poeh! Laten we maar inzetten op een nipte 1-2 zege van ons in Spangen en een 1-1-gelijkspelletje bij Ajax-PSV in Amsterdam. Je moet durven dromen, nietwaar?”

De nieuwe spits, Lucas Pratto, heeft in ieder geval de juiste instelling volgens Houtman. "Ja, geweldig, die spirit. Maar, heel eerlijk: ik heb nog geen idee van de kwaliteiten van de beste man. Ik weet inmiddels alleen dat zijn bijnaam ‘De Beer’ (El Oso) is. Prachtig, toch? Hoe dan ook: een extra spits erbij was wel nodig, aangezien Nicolai Jørgensen het helaas wat lastig heeft dit seizoen."

"Al moet ik wel zeggen dat ik ook heel blij ben voor Bryan Linssen, dat hij tegen SC Heerenveen die hattrick maakte (3-0). Die jongen zet zich elke week zó ongelooflijk in voor de club, heeft echt de Feyenoord-mentaliteit. Hopelijk lukt het hem nu om vaker te scoren. Met een scorende Linssen en een scorende ‘beer’ kan het dan best eens een mooie tweede seizoenshelft worden voor Feyenoord.”

Gerelateerd nieuws
200 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 52 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75304 leden - Op dit moment zijn 297 mensen actief, waarvan 67 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved