Stelling: Feyenoord moet contract Marsman verlengen

Stelling: Feyenoord moet contract Marsman verlengen

Nick Marsman is bezig aan een goede periode bij Feyenoord. De doelman van de Rotterdammers heeft tot nu toe zonder problemen Justin Bijlow vervangen, die begin november geblesseerd moest afhaken vanwege een pijnlijke enkel. De 30-jarige Marsman loopt uit zijn contract bij Feyenoord en is na dit seizoen transfervrij.

Moet Feyenoord er alles aan doen om Marsman langer te binden? Journalist Martijn Krabbendam van Voetbal International ziet het wel zitten. ''Als ik Feyenoord was had ik hem gewoon gelijk verlengd. Het is een ideale tweede keeper. Als hij dat zelf ook zou willen. Je weet nu: als de eerste keeper geblesseerd raakt heb je een uitstekende stand-in achter de hand. Hij ligt bovendien ook nog eens goed in de spelersgroep wat ik begrijp van de jongens.’’

[poll=411]

Pellè goede oplossing
Eind december werd bekend dat Graziano Pellè uit zijn contract loopt bij het Chinese Shandong Luneng en ook niet werd verlengd. De oud-Feyenoorder was dus per 1 januari transfervrij. Pellè werd in de media gelinkt aan een terugkeer naar Feyenoord en 71% van de ruim 11.000 stemmen leek dat een goed idee. De clubleiding heeft uiteindelijk wel geïnformeerd naar de spits, maar die bleek financieel onhaalbaar.

Lees meer over
Justin Bijlow Nick Marsman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties