Pratto: ''Fysio en medisch team waren ook zeer tevreden''

Pratto: ''Fysio en medisch team waren ook zeer tevreden''

Lucas Pratto traint nog apart van de groep en ondergaat morgen opnieuw een coronatest. De verwachtingen zijn dat hij daarna kan aansluiten bij de selectie. Maandagmiddag kreeg de Nederlandse pers de kans om vragen te stellen aan de 32-jarige Argentijn.

Voor Feyenoord staan er in januari enkele toppers op het programma en die speelt Pratto graag. ''Ik wil in elke wedstrijd honderd procent presteren, maar het klopt wel dat ik houd van belangrijke wedstrijden en ik heb laten zien dat ik op cruciale momenten goed presteer'', vertelt de spits in gesprek met De Telegraaf. ''Dat heb ik bij al mijn clubs laten zien, met doelpunten. Ik ben in dat soort wedstrijden misschien nog net wat meer geconcentreerd en gefocust.''

''Ik denk dat ieder land zijn eigen stijl, tradities en Super Clasico heeft. Ik kijk er wel ontzettend naar uit om De Klassieker te mogen ervaren. Jammer dat er nog geen publiek bij mag zijn, maar ik hoop dat ik zal spelen en heb er heel veel zin in. Ik voel me in ieder geval ontzettend goed en ben er klaar voor. Ik heb hier al individueel getraind en de testuitslagen waren goed. De fysio en het medisch team van Feyenoord waren ook zeer tevreden. Ik heb mij in die periode hiervoor ook fit gehouden in Argentinië.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties